Αφγανισταν Ταλιμπαν - Zlcb8wyjftimom : Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη.. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά.

Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το αφγανιστάν μετά την πτώση της καμπούλ.

Cxdafearhpwsum
Cxdafearhpwsum from static.euronews.com
Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να.

Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας.

Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Η κανταχάρ είναι το λίκνο του κινήματος των ταλιμπάν, που κατέλαβαν την εξουσία στο αφγανιστάν το 1996, επιβάλλοντας φονταμενταλιστικό ισλαμιστικό καθεστώς. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό. Απομονωση αν λαβουν την εξουσια με βια στο αφγανισταν σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν. Οι ταλιμπαν κατελαβαν αλλες 6 περιφερειες 07:54 15/06/2021 φωτογραφία αρχείου jun 02, 2021 · αφγανισταν:

1
1 from
Οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Το τελευταίο ανατράπηκε από τον διεθνή συνασπισμό υπό τις ηπα που εισέβαλε στα τέλη του 2001, μετά τις επιθέσεις της. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της.

Ημεροδρομοσ διεθνη 12 αυγούστου 2021.

Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Οι ταλιμπαν κατελαβαν αλλες 6 περιφερειες 07:54 15/06/2021 φωτογραφία αρχείου jun 02, 2021 · αφγανισταν: Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το αφγανιστάν μετά την πτώση της καμπούλ. Απομονωση αν λαβουν την εξουσια με βια στο αφγανισταν σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Στο αποκορύφωμά του, οι ταλιμπάν είχαν τον έλεγχο σε περίπου το 90% της χώρας, ενώ τα. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της.

Το τελευταίο ανατράπηκε από τον διεθνή συνασπισμό υπό τις ηπα που εισέβαλε στα τέλη του 2001, μετά τις επιθέσεις της. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Ημεροδρομοσ διεθνη 12 αυγούστου 2021. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι.

Oi Talimpan Enisxyoyn Tis 8eseis Toys Sto Afganistan Enw O Ohe Anhsyxei Gia Thn Epideinwsh Twn An8rwpinwn Dikaiwmatwn A8hna 9 84
Oi Talimpan Enisxyoyn Tis 8eseis Toys Sto Afganistan Enw O Ohe Anhsyxei Gia Thn Epideinwsh Twn An8rwpinwn Dikaiwmatwn A8hna 9 84 from www.athina984.gr
Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν

Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού:

Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού: Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το αφγανιστάν μετά την πτώση της καμπούλ. Στο αποκορύφωμά του, οι ταλιμπάν είχαν τον έλεγχο σε περίπου το 90% της χώρας, ενώ τα. Απομονωση αν λαβουν την εξουσια με βια στο αφγανισταν σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν. Οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα.